Biļetes un darbalaiks

Izstādes darbalaiks

9. - 10. septembris 10.00–18.00

11. septembris 10.00–17.00

Ieejas biļete – 3,00 €

Autostāvvieta – 5,00 €

Drošības pasākumi

Lai izstāde būtu maksimāli droša, aicinām būt atbildīgiem un ievērot drošības pasākumus!


Apmeklētāj!

Ja tev ir saaukstēšanās simptomi, noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai izolācija, esi atbildīgs – paliec mājās!

Izvairies no pieskaršanās saskares virsmām

Nedrūzmējies un ievēro 2 m distanci

Izstādē jālieto sejas maska vai vairogs

Dezinficē rokas

Izstādes organizators

Nodrošina eju platumu starp stendu rindām vismaz 3 m

Izvieto roku dezinfekcijas līdzekļus

Veic cilvēku skaita un plūsmas kontroli (uz 1 apmeklētāju 3 m² publiski pieejamās telpu platības)

Nodrošina atsevišķas (nodalītas) apmeklētāju ieejas un izejas plūsmas

Veic higiēnas un dezinfekcijas pasākumus

Izvieto brīdinājumus nedrūzmēties un 2 m norobežojošas zīmes distances ievērošanai

Atskaņo audio aicinājumus nedrūzmēties un ievērot 2 metru distanci

Vienlaikus izstādē atrodas ne vairāk kā 50% no kopējā iespējamā cilvēku skaita, ko pieļaj apmeklētājiem pieejamā telpu platība un infrastruktūra

Pasākumu programma 2020

9. septembris, trešdiena

11.00–11.30 Izstādes “Riga Food 2020” oficiālā atklāšanas ceremonija
Konferenču zāle Nr. 3
11.30 Augstas kvalitātes pārtikas produktu – piena, medus – konkursu uzvarētāju apbalvošana
Konferenču zāle Nr. 3
12.00 Japānas nacionālā kopstenda oficiālā atklāšana
Halle Nr. 2, stenda Nr. A8 / C15
12.00–12.30 Meistarklase “Zirņu pārslu daudzveidīgā pagatavošana”
Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
12.30–13.30 Seminārs “Bizness bez papīra kalniem? 3 soļi, kā mūsu klienti optimizē dokumentu plūsmu”
Lektori: Valdis Zītars, “Telema” pārdošanas direktors Latvijā, piegādes ķēžu automatizācijas risinājumu eksperts ar 10 gadu pieredzi nozarē;
Alda Bražūne, “Telema” Latvijas vadītāja. RTU vieslektore. PhD; MBA.
Darba valoda: latviešu
Organizē: “E-Pasaule" sadarbībā ar “Telema”
Konferenču zāle Nr. 1
13.00–13.30 Meistarklase “Mūsdienu garša (Bernēzes mērce, sorberts)”
Ville Mentile (Ville MÄNTYLÄ), “Robot Coupe”
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
14.00–14.30 Meistarklase “Kolumbijas kafijas daudzveidība”
Andris Petkēvičs, “Andrito Coffee Roastery” īpašnieks
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
15.30–16.00 Meistarklase “Mūsdienu garša (Bernēzes mērce, sorberts)”
Ville Mentile (Ville MÄNTYLÄ), “Robot Coupe”
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
16.30–17.00 Meistarklase “Bezalkoholiskie kokteiļi (jines)”
Jānis Viļumovs, “Monin” zīmola vadītājs Latvijā
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9

10. septembris, ceturdiena

11.00–14.00 Starptautisks brokerpasākums / kontaktbirža uzņēmējiem
Konferenču zāle Nr. 1
12.00–12.30 Meistarklase “Modernā gastronomija”
Dinārs Zvidriņš, prestižā pavāru konkursa “Bocuse d'Or 2020” Latvijas pārstāvis
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
13.00–14.00 Diskusija “Ilgtspējīgs iepakojums”
Rīko: biedrība “Zaļā brīvība”
Konferenču zāle Nr. 3
13.00–13.30 Meistarklase “Bezalkoholiskie kokteiļi (jines)”
Jānis Viļumovs, “Monin” zīmola vadītājs Latvijā
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
14.00–17.00 Seminārs “Inovācija funkcionālu pārtikas produktu izstrādē un to atbalsta intrumenti.”
Rīko: Latvijas Tehnoloģiskais centrs, Latvijas Lauksaimniecības universitāte
Konferenču zāle Nr. 1
14.00–14.30 Meistarklase “Kolumbijas kafijas daudzveidība”
Andris Petkēvičs, “Andrito Coffee Roastery” īpašnieks
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
15.30–16.00 Meistarklase “Graudaugi mūsdienu virtuvē”
Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9

11. septembris, piektdiena

12.00-13.00 Diskusija ar simulācijas elementiem “Kečupa saldskābais stāsts: ražots Latvijā vai Ķīnā?”
Diskusijā apskatīs kečupa globālās piegādes ķēdes sociālajos un vides aspektos, kā arī izmestās pārtikas problemātikā. Dalībniekiem būs iespēja iejusties dažādos piegādes ķēdes posmos no audzēšanas līdz patēriņam.
Lektors: Valters Kinna, biedrība “Zaļā brīvība”
Rīko: biedrība “Zaļā brīvība”
Konferenču zāle Nr. 3
12.00–12.30 Meistarklase “Alternatīvie milti un to izmantošana”
Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
13.00–13.30 Meistarklase “Bezalkoholiskie kokteiļi (jines)”
Jānis Viļumovs, “Monin” zīmola vadītājs Latvijā
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
14.30–15.00 Meistarklase “Alternatīvie milti un to izmantošana”
Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
15.00–15.40 Online vebinārs "Kā ar nelieliem izdevumiem attīstīt mazo biznesu, izmantojot personisko zīmolu. Ekspertes praktiķes paņēmieni"

Vebinārā uzzināsiet:
kāpēc uzņēmuma dibinātājam 21. gadsimtā ir vajadzīgs personiskais zīmols un kā to monitorizēt, kā personisko zīmolu izmantot biznesa reklamēšanai, kāpēc pircēji un klienti atsaucīgāk reaģē un vairāk uzticas personībām, nevis bezpersoniskiem zīmoliem, kā personiskais zīmols palīdz samazināt reklāmas izdevumus un pasargāt biznesu. Un, vissvarīgākais, – "tikai prakse"! Ikviens paņēmiens/instruments ir reāla spīkeres pieredze un viens no stāstiem, kā savu biznesu var attīstīt, izmantojot personisko zīmolu.

Julianna Pliskina (Юлианна Плискина), biznesa trenere, uzņēmēja, personiskā zīmola attīstīšanas eksperte praktiķe. Konsultāciju aģentūras "JP Media" dibinātāja. Sanktpēterburgas Valsts ekonomikas universitātes lektore. Ir viena no Krievijas 20 vadošajiem spīkeriem, televīzijas raidījumu vadītāja, grāmatu bestselleru autore, "Forbes Woman" rakstu autore.

Darba val.: krievu
Tiešsaistes platformā “ZOOM” - https://us02web.zoom.us/s/89106688079?pwd=WngxWXlLbHF0YWVFcW01eWJ4TmtVdz09
ID: 891 0668 8079
Kods: riga

12. septembris, sestdiena

12.00–12.30 Meistarklase “Smoothie bowl pagatavošana”
Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
13.00–13.30 Meistarklase “Bezalkoholiskie kokteiļi (jines)”
Jānis Viļumovs, “Monin” zīmola vadītājs Latvijā
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9
14.30–15.00 Meistarklase “Smoothie bowl pagatavošana”
Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Halle Nr. 2, “Gemoss” ekspozīcija, stenda Nr. C10 / D9

Grila parka programma

Halle Nr. 2

9. septembris, trešdiena

10.15 Grila parka atklāšana
Piedalās: Rolands Nežborts, “Riga Food” vadītājs
                 Juris Titovs, “Grilētāju brālības” vadītājs
11.00 Viktorīna par grilēšanu un barbekjū
11.30 Grilētu produktu degustācija
12.00 Grilēšanas duelis
13.00 Šefpavāra Ingmara Ladiga meistarklase
14.00 Čili ēšanas sacensības (18+)
15.00 Grilētu produktu degustācija
15.30 Grilēšanas duelis
16.30 Viktorīna par grilēšanu un barbekjū
17.00 Grilēšanas teātra izrāde

10. septembris, ceturtdiena

10.00 Grila parka otrās dienas atklāšana
11.00 Viktorīna par grilēšanu un barbekjū
11.30 Grilētu produktu degustācija
12.00 Grilēšanas duelis
13.00 Šefpavāra Ingmara Ladiga meistarklase
14.00 Čili ēšanas sacensības (18+)
15.00 Grilētu produktu degustācija
15.30 Grilēšanas duelis
16.30 Viktorīna par grilēšanu un barbekjū
17.00 Grilēšanas teātra izrāde
18.00 Grilētu produktu degustācija

11. septembris, piektdiena

Sacensību diena 16 grilēšanas entuziastu komandām!
10.40 Grilēšanas čempionāta atklāšana
10.45 Iepazīšanās ar Grilēšanas čempionāta žūrijas locekļiem un komandām
11.00–12.00 Grilēšanas čempionāta atlase
12.00–16.00 Grilēšanas čempionāta pusfināls
18.00 Grilēšanas čempionāta fināls
18.30 Grilēšanas čempionāta apbalvošanas ceremonija

12. septembris, sestdiena

10.30 Viktorīna par grilēšanu un barbekjū
11.00 Grilētu produktu degustācija
11.30 Grilēšanas duelis
12.30 Šefpavāra meistarklase
13.30 Čili ēšanas sacensības (18+)
14.30 Grilētu produktu degustācija
15.00 Grilēšanas duelis
16.00 Grilētu produktu degustācija

Kā mūs atrast


No centra līdz pieturai “Ķīpsala”:
trolejbusi Nr. 5, 9, 12, 25
autobusi Nr. 13, 30, 37, 41, 53, 57
mikroautobusi Nr. 236, 237, 241
nakts autobuss Nr. N4

No pieturas “Ķīpsala” uz centru:
trolejbusi Nr. 5, 12, 25
autobusi Nr. 13, 30, 37, 41, 53, 57
mikroautobusi Nr. 236, 237, 241
nakts autobuss Nr. N4

Taksometrs „Baltic TAXI”, tālr.: 8500

Attālumi līdz :
Vecpilsētai: 1 km – 5 minūšu brauciens http://www.riga.lv

Lidostai: 10 km – 10 minūšu brauciens http://www.riga-airport.com

Vilciena stacijai: 3 km – 5 minūšu brauciens http://www.ldz.lv

Autoostai: 3 km – 5 minūšu brauciens http://www.autoosta.lv

Kuģu ostai: 1 km – 5 minūšu brauciens http://www.tallink.lv