“InkaOga” piedāvās rabarberu čatniju ar fizāļiem un fizāļu ievārījumu ar rabarberiem!


“InkaOga” izstādē “Riga Fod 2023” Inovāciju stendā prezentēs vairākus inovatīvus fizāļu produktus: fizāļu ievārījumu ar rabarberiem, ar smiltsērkšķiem, ar ērkšķogām un bez piedevām, kā arī rabarberu čatniju ar fizāļiem.

Izstādes apmeklētāji varēs nogaršo arī fizāli svaigā veidā. Savukārt pikantas garšas cienītāji varēs degustēt fizāļus ar dažādām piedevām: ingveru, čilli, kanēli u.c.


Fizāļu auglis ir veselīgs cilvēku organismam, jo satur daudz A, B un C vitamīna. Fizālis jeb inku oga satur divreiz vairāk C vitamīna nekā citrons!

Tiem, kuri šo gardo ogu vēl nav baudījuši, kā arī tiem, kuri to vēlas baudīt vēl un vēl, atgādinām, ka izstāde “Riga Food 2023” 7.–9. septembrī Ķīpsalā.

“InkaOga” ir ģimenes mazais mājražotājs, kas ir aizsācis ēdamo fizāļu audzēšanu.

Inovācijas stendu izstādē "Riga Food 2023" organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.

Kontakti:
“InkaOga”
Sintija Pasāta

„Muižarāji”,Ģibuļu pag, Pastende, Talsu novads
E-pasts: sintijavidava@inbox.lv
Tel. +371 25500507
facebook.com/inkaoga
instagram.com/InkaOga

513899263_12657.jpeg
2074711622_12657.jpeg
1948784511_12657.JPG
81499491_12657.jpeg
238406154_12657.jpg
1640593001_12657.jpg
581993683_12657.jpg
2001054867_12657.jpg