RSU piedāvās izvērtēt mūsdienu produktu un gatavošanas metožu specifiku


Ilggadējais Inovācijas stenda dalībnieks – Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) izstādes “Riga Food 2023” apmeklētājiem piedāvās izzināt un izvērtēt mūsdienu veselīgo produktu un gatavošanas metožu specifiku un lietderīgumu.

RSU Sporta un uztura katedras direktore Dr. Lolita Neimane sola, ka izstādes apmeklētāji varēs gan noteikt savu glikozes līmeni un ideālo vidukļa apkārtmēru, gan veikt veģetāriešu/vegānu testu par dažādu produktu uzturvērtību, gan arī izzināt, kas neveselīgs fritēšanā un diētisku produktu lietošanā.

Inovācijas stendu izstādē "Riga Food 2023" organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.

618705974_12676.jpg
1291535986_12676.jpeg