“Kayamba” prezentēs modulēto kristālu saldēšanas tehnoloģija pārtikas uzglabāšanai


“Kayamba” izstādē “Riga Food 2023” piedāvās tehnoloģiskus risinājumus saldēšanai ar mikrokristāliem, kas, atšķirībā no tradicionālās ātrās saldēšanas, ļauj saglabāt produktu līdz pat 12 mēnešiem, nemainot ne tā izskatu, ne garšas un smaržas īpašības.

Turklāt saldēšana notiek par 10% ātrāk un par 20% mazāk zaudējot svaru un ūdeni produktos. “Kayamba” Inovācijas stendā piedāvās iepazīties ar jaunākajām tehnoloģijām un labprāt dibinās jaunus sakarus kontaktbiržā: https://rf2023-marketplace.b2match.io/
Pārtikas ātrā saldēšana ilgstoši tika uzskatīta par drošāko un vērtīgāko pārtikas uzglabāšanas veidu, taču ātrās saldēšanas laikā veidojas lieli ledus kristāli, kas bojā produkta šūnas un ietekmē gan izskatu un tekstūru, gan smaržas un garšas īpašības.

Kontakti:
https://kayamba.eu/
instagram.com/as_kayamba
linkedin.com/company/as-kayamba

1036741405_12735.jpg
529719155_12735.jpg
1562963176_12735.jpg
175432864_12735.jpg
1568668836_12735.png
1999011789_12735.png
1402407707_12735.jpg
679880498_12735.jpg
1685389332_12735.jpg
944263849_12735.jpg