“A’POLLI” piedāvās premium klases šokolādi


SIA “A’POLLI” Rīgas plānošanas reģiona stendā piedāvās astoņu veidu šokolādes ar riekstu pastu, ka arī jaunumu – unikālu dražeju līniju. Visam sortimentam izstādē būs labas cenas. Vēl “Riga Food 2023” apmeklētāji varēs nodegustēt un nopirkt attīrītus, grauzdētus kakao graudiņus.

“Kad veidojām rūgtās šokolādes kolekciju ar riekstu pastām sapņojām radīt ne tikai kvalitatīvu un dabīgu produktu, bet arī garšīgu un veselīgu. Tā radās ideja šokolādes tāfelītēs iekļaut riekstu pastu – tā ir 100% dabīga pasta, kuru iegūst riekstus sasmalcinot starp dzirnakmeņiem”, stāsta uzņēmuma pārstāvji.

Šokolādes tāfelīte ar riekstu pastu – izsmalcināts deserts ar izteiktu kakao pupiņu un riekstu garšu.

Uzņēmums ražo premium klases šokolādi pēc tehnoloģijas bean-to-bar – “no pupiņs līdz tāfelītei”. Tas nozīme, ka ražotāji, kas strādā pēc bean-to-bar tehnoloģijas neiepērk gatavu šokolādi, bet ražo to no nulles un kontrolē visu ražošanas procesu. Šokolādes sastāvā ir kakao pupiņas un cukurniedru cukurs.

Kontakti:
facebook.com/profile
instagram.com/apolli_chocolate/
Watsap: 26907933
Tel.: 28842800

654941821_12747.jpeg
1879649524_12747.jpeg
1980365371_12747.jpeg
458246535_12747.jpeg
555522363_12747.jpeg
1910863752_12747.jpeg
162177885_12747.jpg
205393710_12747.jpg